ESP Cryogen horog bemutató

Esp-cryogen-hooks

Három éves fejlesztés és gyakorlati horgászat után ezek a horgok új mércét állítanak a horog piacon. Új gyártási technológia a Forma 1 világából, a neve KRIOGÉN temperálás.  A magas hőmérséklet, a kriogén eljárás, szignifikánsan erősebb horgot, tartósabb élű horog hegyet eredményezett. Maga a Kriogén temperálás egy olyan kémiai folyamat, amely javítja az acél molekuláris szerkezetét, csökkenti a törést és javítja a szilárdságot, kopásállóságot.

VIDEO:
http://https://youtu.be/kuGov6ZOte8

 

Esp-cryogen-hooks

Három mikrószakállas horog forma:

Classic horog—4,6,7,8,10 méretben. Gyakorlatilag a Big T sorozat tovább fejlesztett, finomított változata az új gyártási technológiával. 13 fokos hegy befordítás, kíválló anti- eject tulajdonsággal.  PTFE teflon bevonattal, általános csalizási technikákhoz.

Gripper horog—4,5,6,7,8 méretben. A horog finoman hosszan ívelt 10 fokos hegy  befordítással a tökéletes formát adja, a halat bíztosan tartja. PTFE teflon bevonattal.

Stiff Rigger horog—4,5,6,7,8 méretben. A merev előkés csalizás legendás horga az MK2 javított, fejlesztett változata. Hosszabb finomabb heggyel, és 13 fokos befordítással a szár felé, valamint a horogszem kifordítása fontos szempont a szerelék készítésnél. PTFE teflon bevonat, tökéletes, kíválló POP Up horog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.